26 Şubat 2011 Cumartesi

Ey Fenerbahçe Tribünü Uyan Artık

Aşağıda bugüne kadar gittiği çoğu yerde kavga çıkartıp olay yaratan, yarattığı bu olaylar yüzünden klübe belkide yüzbinlerce lira ceza getirten bir yönetim kurulu ve başkanının, herzaman yaptığı gibi kendi başarısızlıklarından ve hatalarından bahsetmeyip, sevmediği kişileri hedef göstererek ettiği hakaretlerden birini göreceksiniz.

Çok değil daha geçen hafta inönü öncesi bu taraftarı bilet sırasında madara ettirdiniz, üstüne gittiğiniz deplasmanda kavga çıkartarak ortalığı karıştırdınız nasıl olurda bu kadar çabuk unutup hala konuşabiliyorsunuz.

İşin diğer boyutunu bu gece maçta göreceğiz. Bakalım bu küstah açıklamaya karşı tribün olarak bir cevap verebilecekmiyiz bu cesareti gösterebilecekmiyiz. Sakın ola takım çok iyi hava yakaladı çomak sokmayalım diye düşünülmesin ipin ucu artık kaçmıştır ve yakalayacak olanda biz değiliz..



Kulübümüz, Türkiye Futbol Federasyonu’nun küfürlü tezahürat ile ilgili yönetmeliği uyarınca ceza sınırındadır. Bir maçta daha Fenerbahçe tribünlerinde küfürlü tezahürat tespit edilmesi durumunda, sahamızdaki ilk maçımızı seyircisiz oynamak durumunda kalacağız.

Küfür yüzünden ceza almak; takımımızın çok önemli bir karşılaşmayı taraftar desteğinden yoksun olarak oynamasına yol açacak ve her şeyden önce camiamıza yakışmayacaktır.

Sadece maç sırasında değil, maç öncesi ve sonrasındaki küfürlü tezahüratlar da raporlara geçmektedir.

Kendini bilmez kişilerin kulübümüze maddi manevi büyük zararlar veren küfür eylemlerine hep birlikte karşı çıkalım. Takımımız bir sonraki maçına taraftar desteğinden yoksun olarak çıkarsa bunun sorumlusu takımının şampiyonluk yarışını hiçe sayarak küfürlü tezahürat yapan kendini bilmezler olacaklardır.
Bu nedenle bu maçta ve kalan maçlarımızda asla ve asla

"Küfür Etmeyelim, Ettirmeyelim".
FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ

1 yorum:

  1. Tribün olarak tabii kide cevap verilmeyecektir. Yönetim istifa diye korkanlar olduğu sürece tribünden bir şey beklemem elbette zor.ayrıca yönetimin kendini bilmezler lafına hastayım.

    YanıtlaSil