6 Şubat 2011 Pazar

beşiktaşlı duruşu=Ağlamak


Dün oynanan Beşiktaş-Karabük maçında verilen hatalı kararlar nedeniyle, bugün Beşiktaş yöneticisi S. Adalı bey basın toplantısı yapma gereği duymuş. Neymiş efendim hakemler yüzünden yenemiyoruz, ayrıcalık değil adalet istiyoruz vs..

Oysa dün oynanan maça baktığımızda hakemin Karabük lehine vermediği iki penaltı ve iki kırmızı kartı görüyoruz. Ayrıca Beşiktaş'ın verilmeyen golünde hakemin doğru yerde bulunuduğu ve saniyelik bir olay olduğudu gözlerden kaçıyor açıkcası. Maçına geneline baktığımızda ise Karabükspor'un daha etkili pozisyonları olduğunu da görüyoruz.

Aslında bu Beşiktaşlıların ilk defa yaptığı bir şey değil. Tabi bu işler iki üç tane yıldız statüsünde oyuncu alıp hedefimiz 17'de 17 demekle olmuyor. İşler tersine gitti mi basın toplantısı yapmak en kolayı.

Bir de Türk futbolu için yapıyoruz, herkes hakemlerden şikayetçi diye ekleme yapıyorlar. Evet herkes hakemlerden şikayetçi ama çözüm bu basın toplantısı değil, dün o gol verilse bugün bu toplantı olmayacaktı. Şimdi bu toplantıda mı samimiyet arayacağız biz ? Bunun adı başarısızlğı örtmektir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder