13 Şubat 2011 Pazar

Pazar günü maç programı

Juventus - Inter

Avrupa kupalarına katılma iddiasını sürdürmek isteyen Juventus, evinde Inter'i ağırlıyor. İki takımın da son maçlarında 2,5 gol barajı rahat aşıldı. Özellikle ev sahibi ekip, son haftalarda hücumda etkili. Inter de geçen hafta eksik kaldığı maçta Roma'yı yenerek galibiyet hasretine son verdi ve zirve takibini sürdürdü. Milan'ın puan kaybetmediği haftada Inter de hata yapmak istemeyecektir ve gol arayacaktır. Tercihim 2,5 üstü.

Espanyol - Real Madrid

Espanyol her ne kadar evinde bileği zor bükülen bir ekip olsa da, Barcelona'nın puan kaybettiği haftada, Mourinho'nun öğrencileri hata yapmayacaktır. Handikaplı 2 seçeneği, 1,90'lık oranıyla kuponlarda rahatlıkla değerlendirilebilir.

Karşıyaka - Altay

İzmir derbisinde Karşıyaka son zamanlarda evinde rakibine şans tanımadı. Saha avantajını da kullanarak, orta sıralardan üst sıralara doğru tırmanışa geçmek isteyecektir. Ev sahibi ekip, 2.00 oranıyla değerlendirilir.

Eskişehirspor - Bursaspor

Ev sahibi Eskişehirspor her ne kadar evinde şampiyonluk adaylarına kök söktürse de, Bursaspor az atıp az yiyerek istediğini alabilen bir takım görünümünde. Yeni transfeleri Kenny Miller ve Jozy Altidore ile hücum hattını güçlendiren yeşil-beyazlılar, Eskişehir'den istediğini alır. Tercihim 2,10 oranıyla Bursaspor ya da 1,70'lik oranıyla 2-3 gol, banko kuponlar için ideal.

Ankaragücü - Beşiktaş

Önümüzdeki hafta evinde oynayacağı Fenerbahçe derbisi öncesi Beşiktaş, en azından Avrupa kupalarına katılabilme iddiasını sürdürebilmek adına bu maça mutlak 3 puan parolasıyla çıkıyor. Her iki ekipte de önemli bir eksik bulunmazken, Beşiktaş etkili hücum hattının avantajını bu maçta sonuna kadar kullanmak isteyecektir ve zirveyle arasının daha fazla açılmasına izin vermez. Beşiktaş 1,65'lik oranıyla galibiyete yakın taraf.

1 yorum:

  1. Hercules-Zaragoza MS 1
    Braga-Porto İY 0
    Juventus İnter İY 0
    Cesena-Udinese Han 0
    Palermo-Fiorentina İY0
    Tenerife-Rayo Vallecano MS2

    Al serhat resi bu da benden sistem 4-5-6 kuponu olsun :)

    YanıtlaSil