26 Şubat 2011 Cumartesi

Ey Fenerbahçe Tribünü Uyan Artık

Aşağıda bugüne kadar gittiği çoğu yerde kavga çıkartıp olay yaratan, yarattığı bu olaylar yüzünden klübe belkide yüzbinlerce lira ceza getirten bir yönetim kurulu ve başkanının, herzaman yaptığı gibi kendi başarısızlıklarından ve hatalarından bahsetmeyip, sevmediği kişileri hedef göstererek ettiği hakaretlerden birini göreceksiniz.

Çok değil daha geçen hafta inönü öncesi bu taraftarı bilet sırasında madara ettirdiniz, üstüne gittiğiniz deplasmanda kavga çıkartarak ortalığı karıştırdınız nasıl olurda bu kadar çabuk unutup hala konuşabiliyorsunuz.

İşin diğer boyutunu bu gece maçta göreceğiz. Bakalım bu küstah açıklamaya karşı tribün olarak bir cevap verebilecekmiyiz bu cesareti gösterebilecekmiyiz. Sakın ola takım çok iyi hava yakaladı çomak sokmayalım diye düşünülmesin ipin ucu artık kaçmıştır ve yakalayacak olanda biz değiliz..



Kulübümüz, Türkiye Futbol Federasyonu’nun küfürlü tezahürat ile ilgili yönetmeliği uyarınca ceza sınırındadır. Bir maçta daha Fenerbahçe tribünlerinde küfürlü tezahürat tespit edilmesi durumunda, sahamızdaki ilk maçımızı seyircisiz oynamak durumunda kalacağız.

Küfür yüzünden ceza almak; takımımızın çok önemli bir karşılaşmayı taraftar desteğinden yoksun olarak oynamasına yol açacak ve her şeyden önce camiamıza yakışmayacaktır.

Sadece maç sırasında değil, maç öncesi ve sonrasındaki küfürlü tezahüratlar da raporlara geçmektedir.

Kendini bilmez kişilerin kulübümüze maddi manevi büyük zararlar veren küfür eylemlerine hep birlikte karşı çıkalım. Takımımız bir sonraki maçına taraftar desteğinden yoksun olarak çıkarsa bunun sorumlusu takımının şampiyonluk yarışını hiçe sayarak küfürlü tezahürat yapan kendini bilmezler olacaklardır.
Bu nedenle bu maçta ve kalan maçlarımızda asla ve asla

"Küfür Etmeyelim, Ettirmeyelim".
FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ

25 Şubat 2011 Cuma

Emir..


Artık İmzalayın şu çocukla 3-5 senelik yeni kontratı'da boşuna üzülmeyelim elimizden kaçınca..

20 Şubat 2011 Pazar

Bu kadar mı koyar?

Yıllar sonra malum sıkıntılardan dolayı inönüye gidemiyoruz. Bir kağıt parçasının cebinde olmaması insana bu kadar mı koyar?
Bir tarafın git karaborsa al ne yap et gir diyor, bir tarafın ise, boşver sağlık olsun gidemeyen kardeşlerinle beraber izlersin diyor. Aklına vapurun yanaşmaı ve kabataştan yürüyüş geliyor kötü oluyorsun.
Bu kadar insanın ahını alanlar belini doğrultabilir mi acaba? Bu içimizde ki uhteye sebep olanların Allah bin türlü belasını versin.

Unutmadan, bilet kuyruğunda ve sonraki dönemlerde bilet için koşturan, çözümler üretmek için kendini hırpalayan abi ve kardeşlerime selam olsun..Canları sağolsun..

Biz Fenerbahçeliyiz

14 Şubat 2011 Pazartesi

3'er 3'er Devam...

Şampiyonluk yolunda fire vermeden devam ediyoruz..Zorlu geçmesi muhtemel Kayseri maçından da galibiyetle ayrılmayı bildik,Beşiktaş maçını beklemeye koyulduk..Tabi öncelikle bilet işkencesini atlatmayı ardından pazar günü Mithatpaşa'ya gitmeyi bekliyoruz..

Kayseri maçının bukkakecisi artan formu ve bir önceki haftanın ünvanıyla Mehmet Topuz..

Ve bir müjde..Bir sonraki haftadan itibaren ''Haftanın Bukkakecisi''ni sizlerin oylarıyla belirliyoruz..Bizi izlemeye devam edin..

13 Şubat 2011 Pazar

Split!

Hajduk Split taraftarı 100. yıl kutlamaları nedeniyle resmen şehri yakmışlar.


Söyle kartal söyle, söyle ne oldu? Şampiyon FENERBAHÇE



Fenerbahçemiz bugün Kayseri'de bjk cola turkayı yenerek, Erkekler Basketbol Türkiye Kupası şampiyonu oldu.
Finallerin MVP si olan Emir, 35 sayı ile yıldızlaştı. Kupa sevincini yaşayalım derken, Mirsad'ın bağlarının kopması tüm moralleri bozdu. Mirsad'a geçmiş olsun derken, bu hafta basket haftaya da futbol diyerekten bjkye selamlarımızı iletiyoruz.

Pazar günü maç programı

Juventus - Inter

Avrupa kupalarına katılma iddiasını sürdürmek isteyen Juventus, evinde Inter'i ağırlıyor. İki takımın da son maçlarında 2,5 gol barajı rahat aşıldı. Özellikle ev sahibi ekip, son haftalarda hücumda etkili. Inter de geçen hafta eksik kaldığı maçta Roma'yı yenerek galibiyet hasretine son verdi ve zirve takibini sürdürdü. Milan'ın puan kaybetmediği haftada Inter de hata yapmak istemeyecektir ve gol arayacaktır. Tercihim 2,5 üstü.

Espanyol - Real Madrid

Espanyol her ne kadar evinde bileği zor bükülen bir ekip olsa da, Barcelona'nın puan kaybettiği haftada, Mourinho'nun öğrencileri hata yapmayacaktır. Handikaplı 2 seçeneği, 1,90'lık oranıyla kuponlarda rahatlıkla değerlendirilebilir.

Karşıyaka - Altay

İzmir derbisinde Karşıyaka son zamanlarda evinde rakibine şans tanımadı. Saha avantajını da kullanarak, orta sıralardan üst sıralara doğru tırmanışa geçmek isteyecektir. Ev sahibi ekip, 2.00 oranıyla değerlendirilir.

Eskişehirspor - Bursaspor

Ev sahibi Eskişehirspor her ne kadar evinde şampiyonluk adaylarına kök söktürse de, Bursaspor az atıp az yiyerek istediğini alabilen bir takım görünümünde. Yeni transfeleri Kenny Miller ve Jozy Altidore ile hücum hattını güçlendiren yeşil-beyazlılar, Eskişehir'den istediğini alır. Tercihim 2,10 oranıyla Bursaspor ya da 1,70'lik oranıyla 2-3 gol, banko kuponlar için ideal.

Ankaragücü - Beşiktaş

Önümüzdeki hafta evinde oynayacağı Fenerbahçe derbisi öncesi Beşiktaş, en azından Avrupa kupalarına katılabilme iddiasını sürdürebilmek adına bu maça mutlak 3 puan parolasıyla çıkıyor. Her iki ekipte de önemli bir eksik bulunmazken, Beşiktaş etkili hücum hattının avantajını bu maçta sonuna kadar kullanmak isteyecektir ve zirveyle arasının daha fazla açılmasına izin vermez. Beşiktaş 1,65'lik oranıyla galibiyete yakın taraf.

11 Şubat 2011 Cuma

Vurun Kırın Parçalayın !

Pazartesi günü Kadıköy'den tüm Türkiye'ye bu ses yükselecek ..

Saldırın forma için siz de savaşın
Şampiyonluk inanın şimdi çok yakın
Kupalar yükselecek ellerimizde
Vurun kırın parçalayın
Vurun kırın parçalayın !

9 Şubat 2011 Çarşamba

6 Şubat 2011 Pazar

Sahadaki Taraftarlar











Ligin 2.yarısı bambaşka bir Fenerbahçe var..Mücadele etmenin ne demek olduğunu cümle aleme gösteren bir futbol ortaya koyuyorlar..Sahadaki mücadelenin harici maçtan sonra tribüne gelerek her hafta farklı bir beste girmeleri,en az bizim kadar sevinip bizim kadar üzülmeleri,gözlerindeki hırs,şampiyonlugu bizim kadar istediklerinin göstergesidir.Adamsınız beyler!
"Sen göster mücadele,
Boyun eğme kimseye,
Kupayı kaldıralım göklere"

beşiktaşlı duruşu=Ağlamak


Dün oynanan Beşiktaş-Karabük maçında verilen hatalı kararlar nedeniyle, bugün Beşiktaş yöneticisi S. Adalı bey basın toplantısı yapma gereği duymuş. Neymiş efendim hakemler yüzünden yenemiyoruz, ayrıcalık değil adalet istiyoruz vs..

Oysa dün oynanan maça baktığımızda hakemin Karabük lehine vermediği iki penaltı ve iki kırmızı kartı görüyoruz. Ayrıca Beşiktaş'ın verilmeyen golünde hakemin doğru yerde bulunuduğu ve saniyelik bir olay olduğudu gözlerden kaçıyor açıkcası. Maçına geneline baktığımızda ise Karabükspor'un daha etkili pozisyonları olduğunu da görüyoruz.

Aslında bu Beşiktaşlıların ilk defa yaptığı bir şey değil. Tabi bu işler iki üç tane yıldız statüsünde oyuncu alıp hedefimiz 17'de 17 demekle olmuyor. İşler tersine gitti mi basın toplantısı yapmak en kolayı.

Bir de Türk futbolu için yapıyoruz, herkes hakemlerden şikayetçi diye ekleme yapıyorlar. Evet herkes hakemlerden şikayetçi ama çözüm bu basın toplantısı değil, dün o gol verilse bugün bu toplantı olmayacaktı. Şimdi bu toplantıda mı samimiyet arayacağız biz ? Bunun adı başarısızlğı örtmektir.

Fenerbahçe Nerdeyse Taraftarı Ordadır !















2011'in ilk deplasmanında rotada Manisa vardı..Gecen hafta kazanılan Trabzon maçından sonra,bütün bir kale arkasıda bize verileceğinden dolayı İstanbul'un Ege yolarını aşındıracağı aşikardı..Cumartesi günü çalışmam gerekiyordu fakat nasıl olduysa sabah kendimi otobüsün içinde buluverdim..
Makara muhabbetin bol olduğu bir yolculuktan sonra Manisa'ya giriş yaptık ve tribündeki yerimizi aldık..Her zaman bu ülkedeki en iyi deplasmanları gercekliştirmiş olan Fenerbahçe Tribünü için dün sıradan diyebilecegimiz,bence vasat üstü bir performansa sergiledik,ama gelen yorumlar çok olumlu,bu da içimizi rahatlatmaya yetiyor açıkçası..

Maç içinse söylenecek çok şey yok,geriden gelerek kazanmak,son 2 deplasmanı kazanmak,3 te 3 yaparak başlamak çok önemli..Alah utandırmasın futbolcuların deyimiyle '' Fener Gol gol Gol,Şampiyonluk Geliyor '' ..

Haftanın bukkakecisi ise açık ara Mehmet Topuz..

5 Şubat 2011 Cumartesi

Geçmiş Olsun


Aman Dikkat et kendine sana herzaman ihtiyacımız var..

Biladerler Manisa Yolunda


Kardeşlerimiz Manisa yolunda. İstanbul tayfa Manisa'ya ulaşmış durumda. Şimdiden sesinize kuvvet çocuklar.

4 Şubat 2011 Cuma

Bir banttan fazlası..


Fazla söze gerek yok.. Anlayan anlıyordur içimizden geçenleri..

Seyrantepe Deplasman Tribünü..














Fenerbahçe-Galatasaray maçına bir aydan biraz fazla bir zaman kalmışken,deplasman tribününün nihai yerini belirlemiş GS Yönetim Kurulu..

Önce 2 kat olarak belirlenmiş,fakat bu iki katın arasında gerçekleşen loca satışı nedeniyle yeni bir alan belirlemek zorunda kalmışlar,fotoğrafta görüldüğü üzere..

Bizden birine rastgele sorsalar nerede tribün yapmak istersiniz,deplasman tribününü nereye alalım diye ilk olarak burayı söylerdi heralde..Doğal olarak şimdiden iştahımız kabarıyor,e bir de yıllarca 2500 kişi deplasman hayali var tabi,büyük bir hevesle beklemeye koyulduk..onca zaman ne izbe deplasmanlarda(buna Sami Yen ve İnönü de dahil)1100 kişiyle,1600 kişiyle tribün dersi verdiğimiz hatırlanınca bosuna sabırsızlanmadığımızda anlaşılacktır..

neyse beklemeye devam diyelim,Cem Yılmaz'ın sözüyle bitirelim..''Orayı yıkarlar,ama hakikatten yıkarlar'' ..

2 Şubat 2011 Çarşamba

Tünelin Ucundaki Işık


Yıllardır özlemini duyduğumuz final4 yolundaki kağıt üstünde en kolay gözüken maçta sakatlık sıkıntısı yine baş gösterdi ama kadro derinliği sayesinde bu engeli de aştık.
Ömeride (hastalığından dolayı bugün takıma önemli bir katkısı olmadı) katarsak Beko Basketbol liginde birkaç iyi yedek ile şampiyonluğa oynayabilecek bir kadro sahada yoktu bugün.
Engin-Ömer-Kinsey-Kaya-Vidmar
Bütün bunların yanına birde uzun zamandır yaşamadığımız serbest atış kabusuda eklenince son periyoda girerken acabamı dedik ama Spahija'nın takıma kattığı o disiplin, karakter ve tecrübeli oyuncularımızın katkısı ile son 8 dakikada maçı kopardık gittik..

Deplasmandaki Zalgiris maçı tahminime göre daha kolay geçicektir. Haftaya 4 te 4'ü başarabilirsek kalan 2 maçta alacağımız 1 galibiyet bizi lider olarak gruptan çıkaracaktır(oly'den 15 sayı fark yemediğimiz sürece)

İlk yazıyıda Euroleague'den yaptık umarım uğurlu gelirde kendimizi Barcelonada final 4 oynarken görebiliriz. Hayırlara vesile olsun sonu mutlu olsun.